Больше информации по резюме будет доступно после регистрации

Зарегистрироваться

Кандидат

Мужчина, 30 лет, родился 14 июня 1995

Исландия, не готов к переезду, не готов к командировкам

Су-шеф (концепция Del Papa)

Специализации:
  • Другое

Занятость: полная занятость

График работы: полный день

Опыт работы 9 лет 11 месяцев

Октябрь 2017по настоящее время
7 лет 10 месяцев
Frantzen restaurant (2** Michlein stars). Stockholm, Sweden
Intern
Работаю на раздаче ( On the pass) вместе с су шефом
Апрель 2017по настоящее время
8 лет 4 месяца
Silfra Restaurant at Ion Luxury Hotel (Iceland)
Sous Chef
Standardize innovative production recipes to maintain consistent cuisine and guest satisfaction.  Participate in developing and implementing policies and procedures for smooth operations and food safety. Ensure compliance with state, local, and regulatory agencies as they relate to Food Service.  Monitor equipment maintenance and sanitation of kitchen facilities.  Assist with other senior management to produce exquisite dishes, and exciting new concepts to contribute to daily specials, menu planning and seasonal changes.
Май 2016Апрель 2017
1 год
Silfra Restaurant at Ion Luxury Hotel (Iceland)
Chef de Partie
Ensured operations are organized and that meals are prepared, delivered on-time and in adherence to accepted standards.  Assisted with development and planning of menu and daily specials. Focused on complies with all food safety and hygiene requirements.  Maintained currency in food industry and trade trends for the good of the establishment and the profession. Ensured adherence to stringent hygiene requirements.  Ensured that food preparation equipment, cooking and serving utensils, and the kitchen work areas are orderly, clean and sanitary.
Март 2015Октябрь 2015
8 месяцев
St. Regis Monarch Beach. Dana-Point. USA.
Kitchen Banquet Department Supervisor
Oversaw the preparation for the banquet operations; producing all the sauces, soups and stocks on daily basis.  Ensured that all staff consistently follows and adheres to all health department sanitation codes and requirements thereby maintaining the Company’s strict standards of sanitation

Навыки

Уровни владения навыками
Organization Skills
Английский язык
Presentation skills
Пользователь ПК
Event Management
Business English
Грамотная речь
Водительское удостоверение категории B
Грамотность
Организаторские навыки
Teamplayer
Leadership Skills
Driving Licence B
MS PowerPoint
MS Outlook

Опыт вождения

Права категории B

Высшее образование (Бакалавр)

2016
Culinary Arts Academy Switzerland/Cesar Ritz Colleges
Culinary, Culinary
2016
Univercity of Derby
Business, International Businees in Hospitality Industry

Знание языков

КазахскийРодной


АнглийскийC2 — В совершенстве


НемецкийC1 — Продвинутый


РусскийC2 — В совершенстве


ФранцузскийC1 — Продвинутый


Гражданство, время в пути до работы

Гражданство: Казахстан

Разрешение на работу: Казахстан

Желательное время в пути до работы: Не имеет значения